Oude bekende heeft déze fikse waarschuwing voor Club Brugge

Oude bekende heeft déze fikse waarschuwing voor Club Brugge
Dinsdag 30 april 2024 - 11:00   I   door Redactie

De bekende Italië-expert en huisanalist René Vandereycken richtte zijn aandacht op Fiorentina, de tegenstander van Club Brugge in de Conference League, en verdiepte zich in het team.

"Ik geef Fiorentina een hogere kans dan Club. Ze hebben meer kwaliteit, ervaring en technische vaardigheden. Het verschil is niet enorm, dus Club is zeker niet kansloos, maar als ik één team de favorietenrol moet geven, dan is het toch Fiorentina. Een zekere mate van respect is hier op zijn plaats”, begint Vandereycken zijn betoog.


Vandereycken is voorzichtig optimistisch en ziet mogelijkheden voor Club Brugge om een doelpunt te maken in het Stadio Artemi Franchi: "De vleugelverdedigers van Fiorentina rukken graag op. Als Skoras en Nusa of Jutglà alert zijn, kan Club profiteren van de Italiaanse kwetsbaarheid op de flanken. In het centrum zal het moeilijker zijn om ruimte te vinden: daar zitten de spelers van Fiorentina er heel kort op."

"Ik zou niet zeggen dat Club bang moet zijn, maar ze zullen op hun best moeten zijn om de finale te bereiken. Fiorentina is een sterke ploeg. We moeten niet alleen focussen op hun positie in het klassement. Ze zullen waarschijnlijk frisser zijn dan Club. Met die wetenschap rijst de vraag: met welke instelling begint Club aan de wedstrijd? Gaan ze vol voor de overwinning of willen ze vooral controle behouden", vraagt hij zich af.

Poll: Heeft Fiorentina een beter team dan Club Brugge?

TAGS  I  Rene Vandereycken  I  Club Brugge  I  Fiorentina

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024