Deschacht kijkt op: Pauline Slangen raakt slaags met andere BV in discotheek

Deschacht kijkt op: Pauline Slangen raakt slaags met andere BV in discotheek
Dinsdag 12 december 2023 - 08:00   I   door Redactie

In de toiletten van een Antwerpse discotheek is het tot een vechtpartij gekomen tussen Pauline Slangen en Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt. Een ooggetuige vertelde in Dag Allemaal wat er is gebeurd.

De feiten vonden plaats op 11 november in de Antwerpse discotheek Ampere. Pauline was er in het gezelschap van Olivier Deschacht, met wie ze allicht een koppel vormt. Daarnaast waren ook Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera er.

Het ging volgens een ooggetuige fout toen Pauline een praatje ging maken met Sean. Dat was helemaal niet naar de zin van Maithé. Ze kon het gesprek niet appreciëren en begon naar verluidt een andere jongen te kussen. Pauline zei vervolgens aan Sean dat hij zich niet mocht laten doen en toen liep het mis.

“Het was een verschrikkelijk gevecht”, schrijft Dag Allemaal. “Pauline stond vol blauwe plekken, Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt. Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde."

“Pauline kwam helemaal ontredderd uit de toiletten terug, en Olivier zag meteen dat het foute boel was”, klinkt het verder bij de bron. “Hij wilde verhaal gaan halen bij Sean, maar Pauline hield hem tegen. Ze wou niet dat het incident nog verder escaleerde."

Poll: Hou jij van de muziek van Pauline Slangen?

TAGS  I  Olivier Deschacht  I  Pauline Slangen  I  Maithé Rivera  I  Sean Dhondt

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024