'Manchester City staat dicht bij komst van nieuwe Lionel Messi'

'Manchester City staat dicht bij komst van nieuwe Lionel Messi'
Dinsdag 05 december 2023 - 11:00   I   door Redactie

Manchester City zet zijn zinnen op het Argentijnse wonderkind Claudio Echeverri, vaak omschreven als de 'nieuwe Messi'. Echeverri, een aanvallende middenvelder van River Plate, maakte indruk tijdens het WK Onder-17 met vijf doelpunten.

City, dat eerder succesvol Julian Alvarez van River Plate overnam, hoopt dat deze eerdere samenwerking haar kansen op het vastleggen van Echeverri vergroot. De 17-jarige Echeverri, wiens huidige contract een afkoopclausule van 25 miljoen euro bevat, staat ook in de belangstelling van Europese grootmachten zoals Real Madrid, Barcelona en PSG. River Plate is echter bezig om de clausule te verhogen, in de hoop de waarde van hun jonge ster te maximaliseren.

Echeverri zelf blijft bescheiden onder de vergelijkingen met Lionel Messi en uit zijn bewondering voor de voormalige Argentijnse international Pablo Aimar. Terwijl de transferstrijd zich opbouwt, blijft het onzeker of Echeverri direct naar Europa zal verhuizen of dat hij, net als Alvarez, nog enige tijd in Argentinië zal blijven.

Poll: Is Man City de ideale club voor hem?

TAGS  I  Manchester City  I  Claudio Echeverria  I  River Plate

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024

zondag 18 februari 2024