'Thomas Meunier op weg naar déze Belgische topclub'

'Thomas Meunier op weg naar déze Belgische topclub'
Dinsdag 28 november 2023 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge staat mogelijk voor een interessante transferontwikkeling. Terwijl de club vastbesloten lijkt om zijn sterkhouders, zoals Tajon Buchanan, tot eind dit seizoen te behouden, lonkt een terugkeer voor Thomas Meunier. Met Buchanan die stevig gelinkt wordt aan een transfer naar Internazionale, zou er ruimte kunnen ontstaan voor de terugkeer van Meunier.

Inter ziet in Buchanan de ideale vervanger voor Denzel Dumfries, wiens vertrek uit Milaan lijkt te naderen. De Italianen zouden van plan zijn Dumfries te verkopen voor een bedrag van 30 à 35 miljoen euro, waarna ze hun pijlen volledig op Buchanan richten.

Deze situatie opent een opportuniteit voor Thomas Meunier, die momenteel op een zijspoor zit bij Borussia Dortmund. Een terugkeer naar Club Brugge zou voor Meunier de ideale kans kunnen zijn om weer regelmatig speeltijd te krijgen, wat cruciaal is om nog enigszins een kans te maken op een EK-selectie.

Voor Club Brugge zou het binnenhalen van een ervaren international als Meunier een aanzienlijke versterking betekenen, zeker met de mogelijke uittocht van andere sleutelspelers.

Poll: Zou jij Meunier graag weer in het shirt van Club Brugge zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Thomas Meunier  I  Borussia Dortmund

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024

zondag 18 februari 2024