'Grote naam is het beu en vertrekt bij Club Brugge'

'Grote naam is het beu en vertrekt bij Club Brugge'
Zaterdag 25 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

Ferran Jutgla, die vorig seizoen nog indruk maakte na zijn transfer van FC Barcelona voor 5 miljoen euro, beleeft momenteel een teleurstellend seizoen. Ondanks een sterke start, vooral in de Champions League, kende hij na Nieuwjaar een terugval en miste door pubalgie de voorbereiding op dit seizoen.

Hoewel Jutgla inmiddels fit is, heeft hij zijn topvorm nog niet hervonden. Met slechts twee doelpunten in veertien wedstrijden, speelt hij vaak een rol als invaller. Deze situatie zou de Spanjaard kunnen aanzetten tot het overwegen van een transfer.

Volgens XCatalunya zou een terugkeer naar Espanyol, waar Jutgla het grootste deel van zijn jeugdopleiding doorliep, een optie kunnen zijn. Hoewel hij nooit doorbrak bij Espanyol en in 2021 naar Barcelona verhuisde, maakte hij daar indruk in de B-ploeg en speelde hij zelfs enkele wedstrijden voor het eerste team.

Een terugkeer naar Espanyol, momenteel actief in LaLiga2 en op de vierde plaats, zou symbolisch zijn. Als Espanyol promoveert naar het hoogste niveau, zou dit een extra stimulans kunnen zijn voor Jutgla om terug te keren naar zijn jeugdclub.

Poll: Zou jij Jutgla missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ferran Jutgla  I  Espanyol

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024