Rode Duivel duidelijk over JPL-comeback: “Club Brugge én Anderlecht”

Rode Duivel duidelijk over JPL-comeback: “Club Brugge én Anderlecht”
Zondag 19 november 2023 - 16:30   I   door Redactie

Zondag nemen de Rode Duivels het in de laatste EK-kwalificatiematch op tegen Azerbeidzjan. Er zal allicht een andere ploeg dan eerder deze week tegen Servië aan de aftrap verschijnen.

In de oefenmatch mocht Olivier Deman van de bondscoach nog in de basis starten. Deman maakte deze zomer de overstap van Cercle Brugge naar Werder Bremen. Hij kon weliswaar ook naar Anderlecht of zelfs Club Brugge, dat onthulde hij onlangs bij La Dernière Heure.

“Ik heb als aanvaller nog twee keer gescoord tegen Anderlecht. Ik stond open voor elke aanbieding van een ploeg die op Europees voetbal mikte. Maar toen Bremen kwam, was dat mijn prioriteit”, onthult hij. Ook Club Brugge - waar hij een deel van zijn opleiding genoot - maakte een kans.

“Terug naar Club? Het zou moeilijk worden… Maar je mag niets uitsluiten in het leven!” , sluit Deman af. Hij sluit - in de toekomst - een comeback een een JPL-topclub dus niet uit, maar hij focust zich nu vooral op zijn verhaal bij Werder Bremen, waar hij een vaste waarde is.

Poll: Zou jij Deman graag bij je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Werder Bremen  I  Cercle Brugge  I  Rode Duivels

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023