Er wordt absolute schande gesproken over Stijn Stijnen

Er wordt absolute schande gesproken over Stijn Stijnen
Donderdag 02 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

In een spannende wedstrijd voor de Beker van België wist KAA Gent zich ten koste van Patro Eisden met een 1-3 overwinning te plaatsen voor de volgende ronde. De Buffalo's hadden het echter niet makkelijk; de thuisploeg stond lange tijd gelijk op en was zelfs dicht bij een 2-1 voorsprong. Doelpunten van Hong en Kums keerden het tij voor Gent.

Controverse ontstond rond het tweede doelpunt van Gent. Patro-coach Stijn Stijnen claimde dat Tarik Tissoudali, die eerder scoorde en de assist leverde voor de 1-2, hands maakte tijdens de opbouw van het doelpunt. Zijn protesten leidden tot een rode kaart tegen het einde van de wedstrijd.

Na afloop uitte Stijnen zijn frustratie: "De 1-2 was zuiver hands", beweerde hij, "en Tissoudali gaf het zelf toe. Zonder VAR voelen wij ons geflikt." Hij bekritiseerde ook het gedrag van de scheidsrechter en de agressieve speelstijl van zijn team werd door Gent-fans op sociale media als 'smerig' bestempeld. Het incident herinnert aan eerdere confrontaties tussen Stijnen en Gent-voorzitter Ivan De Witte, waarbij men op sociale media aangeeft dat Stijnen "nog niet veranderd" is.

Poll: Ben jij fan van Stijn Stijnen?

TAGS  I  Stijn Stijnen  I  Patro Eisden  I  AA Gent

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024