"Vechtpartij tussen Kevin De Bruyne en ploeggenoot op training"

Maandag 30 oktober 2023 - 19:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne, sterspeler van Manchester City, had een grote ruzie op het trainingsveld voordat hij Chelsea verliet. Dat zegt John Obi Mikel, een icoon van de Blues.

De Bruyne werd in 2012 door Chelsea overgenomen van Genk en bracht zijn eerste seizoen op huurbasis door bij Werder Bremen. Ondanks zijn succes in Duitsland en 10 goals in 33 wedstrijden, kon De Bruyne onder leiding van Jose Mourinho bij Chelsea niet overtuigen. Hij maakte slechts negen optredens voordat hij in 2014 naar Wolfsburg vertrok.

Mourinho onthulde in 2021 dat De Bruyne zelf een vertrek naar Duitsland wilde. "Hij zette daar sterk op in en het heeft goed voor hem uitgepakt", zei hij. Maar Mikel onthulde een andere dimensie van het verhaal op de 'Obi One Podcast'. Volgens hem kwam De Bruyne in botsing met Samuel Eto'o. De Kameroener was boos over de inzet van De Bruyne. "Het ontaardde in een vechtpartij op het veld," zei Mikel.

Mikel voegde eraan toe dat niemand verwachtte dat zowel De Bruyne als Mohamed Salah, die tegelijkertijd bij Chelsea speelden, zulke wereldsterren zouden worden. "Wanneer ik Kevin De Bruyne nu zie spelen, denk ik, 'Is hij dezelfde kerel?'"

Poll: Vind jij De Bruyne de beste middenvelder van het moment?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Chelsea

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024