Onverbiddelijke Brian Riemer maakt serieuze slachtoffers bij Anderlecht

Onverbiddelijke Brian Riemer maakt serieuze slachtoffers bij Anderlecht
Maandag 30 oktober 2023 - 20:00   I   door Redactie

Anderlecht lijkt de wind in de zeilen te hebben na een indrukwekkende 5-1 overwinning op Oud-Heverlee Leuven. Coach Brian Riemer koos voor de derde achtereenvolgende week voor dezelfde basisspelers, een signaal van vertrouwen, ondanks een recente tegenvaller tegen Standard.

De aanvalslinie met Anders Dreyer, Kasper Dolberg en Thorgan Hazard toont groeiende synergie, terwijl Théo Leoni en Mario Stroeykens het middenveld domineren. Vragen rijzen over de rol van Thomas Delaney als hij weer fit is.

Achterin zorgen Killian Sardella en Ludwig Augustinsson voor stabiliteit op de backposities, met Zeno Debast en Jan Vertonghen centraal en Kasper Schmeichel in het doel. Toch moeten sommige spelers, zoals Francis Amuzu en Alexis Flips, genoegen nemen met invalbeurten.

Riemer plant echter wijzigingen voor het bekerduel tegen La Louvière, zo laat hij weten in Het Laatste Nieuws. "Ik ga zeker roteren," verklaart hij, benadrukkend dat de Beker van België een prioriteit blijft. "We willen de beker winnen." Anderlecht hoopt het beter te doen dan vorig seizoen, toen ze werden uitgeschakeld door Genk.

Poll: Ben jij tevreden over de huidige opstelling van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024