Onwaarschijnlijk: 'Real vindt deze bizarre opvolger voor Carlo Ancelotti'

Onwaarschijnlijk: 'Real vindt deze bizarre opvolger voor Carlo Ancelotti'
Vrijdag 20 oktober 2023 - 07:30   I   door Redactie

Volgens berichten uit Spanje overweegt Real Madrid Jose Mourinho als mogelijke opvolger van Carlo Ancelotti voor volgend seizoen. Ancelotti heeft al aangekondigd dat hij na dit seizoen vertrekt bij De Koninklijke.

Andere namen die in verband zijn gebracht met de positie van hoofdtrainer bij Real zijn onder meer Bayer Leverkusen-coach Xabi Alonso en Zinédine Zidane.

Jose Mourinho, momenteel trainer van AS Roma, is een bekend gezicht bij Real Madrid. Hij stond al aan het roer van de club tussen 2010 en 2013 voordat hij werd opgevolgd door Ancelotti. Met Mourinho als mogelijke kandidaat voor een terugkeer naar Real, zou de voormalige coach van de club misschien de rollen omdraaien.

Mourinho's contract bij AS Roma loopt af aan het einde van het seizoen, en het is onzeker of hij het zal verlengen. Dit opent de mogelijkheid voor zijn terugkeer naar Real Madrid. Naast Real is ook Saudi-Arabië naar verluidt geïnteresseerd in Mourinho, met een aanbod van 120 miljoen euro voor een contract van twee jaar.

Poll: Vind jij Mourinho een geschikte opvolger voor Ancelotti?

TAGS  I  Real Madrid  I  AS Roma  I  Carlo Ancelotti  I  José Mourinho

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024