Rode Duivels vrezen: "Zonder deze twee spelers zal het niet lukken op het EK"

Rode Duivels vrezen:
Zaterdag 14 oktober 2023 - 22:00   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben tegen Oostenrijk laten zien over nog heel wat kwaliteiten te beschikken. Anderzijds kan je niet rond het feit dat de Belgen het lastig hadden en ook nog belangrijke pionnen misten.

Volgens Het Belang van Limburg kan België niet zonder zijn twee absolute sterkhouders. Eigenlijk zijn er drie met Romelu Lukaku nog meegerekend. De krant heeft het uiteraard over Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne.

"De 2-3 mag Domenico Tedesco niet verblinden", stelt de krant. "Want Oostenrijk was flink gehavend en is zelfs geen topteam in Europa, toch deed het de Belgen wankelen. De Rode Duivels zullen Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois nodig hebben om volgende zomer op het EK stevig voor de dag te komen. En Romelu Lukaku goed bij schot", klinkt het.

De Bruyne en Courtois zijn momenteel geblesseerd. Bij Courtois rijzen nog twee extra vragen. Eén: raakt hij tijdig helemaal fit voor het EK? Twee: heeft hij nog zin om terug te keren bij de Rode Duivels na de heisa rond het aanvoerdersschap? Dat is niet duidelijk op dit moment.

Poll: Denk jij dat de Duivels een rol van betekenis kunnen spelen zonder Courtois op het EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Thibaut Courtois  I  Kevin De Bruyne

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024