AC Milan lijkbleek na erg straf nieuws over Charles De Ketelaere

AC Milan lijkbleek na erg straf nieuws over Charles De Ketelaere
Donderdag 12 oktober 2023 - 21:30   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft zijn terugkeer naar topvorm laten zien na een teleurstellend seizoen bij AC Milan. Tijdens zijn uitleenperiode aan Atalanta Bergamo werd hij meteen verkozen tot Speler van de Maand, een prestigieuze onderscheiding in de Italiaanse competitie.

De allereerste Speler van de Maand-trofee van het seizoen ging naar Charles De Ketelaere. Na een moeilijk jaar bij AC Milan, waarin hij niet wist te scoren en als een teleurstelling werd beschouwd, herleeft de voormalige aanvaller van Club Brugge in Bergamo.

Op de clubwebsite van Atalanta wordt De Ketelaere geprezen: "Charles De Ketelaere houdt niet van tijdverspilling. De Belgische spits heeft de Nerazzurri-fans al voor zich weten te winnen met zijn doelpunten, assists en speelstijl." De Ketelaere maakte indruk door onder andere het openingsdoelpunt te scoren in de lastige openingswedstrijd tegen Sassuolo.

Met zijn doelpunten, assists en doorzettingsvermogen heeft De Ketelaere snel indruk gemaakt in Italië. Hij versloeg Teun Koopmeiners, de Nederlandse middenvelder, die als tweede eindigde in de verkiezing voor Speler van de Maand. De toekomst lijkt veelbelovend voor De Ketelaere in Bergamo.

Poll: Denk jij dat De Ketelaere op termijn nog bij een Europese topclub belandt?

TAGS  I  Atalanta  I  AC Milan  I  Charles De Ketelaere

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024