Vreselijk: "Andere Rode Duivel heeft carrière van Eden Hazard vernietigd"

Vreselijk:
Donderdag 12 oktober 2023 - 17:30   I   door Redactie

Eden Hazard heeft op 32-jarige leeftijd zijn pensioen aangekondigd als voetballer. Ondanks zijn gloriejaren bij Chelsea, waar hij Premier League-titels en Europa League-titels won en 110 doelpunten scoorde in een periode van zeven jaar, verliep zijn carrière minder voorspoedig na zijn droomtransfer naar Real Madrid in 2019.

Hazard werd geplaagd door blessureproblemen sinds zijn aankomst bij Real Madrid en slaagde er slechts in om vier competitiedoelpunten te scoren gedurende zijn tijd in Spanje. Een cruciaal moment was een tackle door collega-Rode Duivel Thomas Meunier van PSG tijdens een Champions League-wedstrijd in 2019, waarbij Hazard een microfractuur in zijn enkel opliep. Dit incident onderbrak zijn momentum en leidde tot een langdurige blessureperiode, gevolgd door een gebroken kuitbeen bij zijn terugkeer.

Na zijn contractverbreking in juni had Hazard de kans om elders zijn carrière voort te zetten, maar koos ervoor om volledig met pensioen te gaan. Zijn carrière eindigde met gemengde gevoelens, aangezien blessures zijn potentieel bij Real Madrid beperkten en zijn overstap van Chelsea naar de Spaanse club niet de gehoopte triomf opleverde.

Poll: Denk jij dat de tackle van Meunier het begin van het einde inluidde?

TAGS  I  Eden Hazard  I  Thomas Meunier  I  Real Madrid

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024