Romelu Lukaku houdt zijn hart vast: Groot drama dreigt voor de Rode Duivel

Romelu Lukaku houdt zijn hart vast: Groot drama dreigt voor de Rode Duivel
Zaterdag 07 oktober 2023 - 15:00   I   door Redactie

Het weekend wordt cruciaal voor José Mourinho en zijn AS Roma. Als de ploeg, met Romelu Lukaku, niet wint van hekkensluiter Cagliari, overweegt clubeigenaar Dan Friedkin om Mourinho te ontslaan, zoals gemeld door Il Corriere dello Sport.

Friedkin had eerder al overwogen om Mourinho te ontslaan na een pijnlijke 4-1-nederlaag tegen Genoa eind september, maar sportief directeur Tiago Pinto voorkwam dat toen. Nu lijkt Friedkin nog steeds te denken aan het ontslag van de Portugese coach en heeft hij al contact opgenomen met mogelijke vervanger Hans-Dieter Flick, zonder medeweten van Pinto.

Mourinho leidde vorig jaar AS Roma naar de finale van de Europa League, maar dit seizoen heeft de club een moeilijke start gehad, met slechts acht punten uit zeven wedstrijden en een dertiende plaats in de ranglijst. De komst van Romelu Lukaku was een succes, maar het lot van Mourinho lijkt af te hangen van het resultaat tegen Cagliari.

Mourinho heeft Lukaku naar Rome gehaald. Mocht hij nu al moeten vertrekken, is dat zonder meer een ferme klap voor Lukaku. Voor de Rode Duivel is vertrouwen erg belangrijk en dat heeft Mourinho voluit in hem.

Poll: Denk jij dat Mourinho zal ontslagen worden?

TAGS  I  AS Roma  I  Cagliari  I  José Mourinho  I  Romelu Lukaku

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024