Olivier Deschacht is diep onder de indruk van déze Club-sterkhouder: “Ongelooflijk!”

Olivier Deschacht is diep onder de indruk van déze Club-sterkhouder: “Ongelooflijk!”
Zondag 01 oktober 2023 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge neemt het zondagavond op tegen STVV in de Jupiler Pro League. In aanloop naar die match liet Olivier Deschacht zich uit over een blauw-zwarte sterkhouder.

Bij Het Nieuwsblad was het Anderlecht-icoon bijzonder lyrisch over Andreas Skov Olsen: “Hij is een van de besten van de competitie. Hij heeft niet alleen zijn versnelling en zijn dribbels, maar ook nog eens die luciditeit in zijn afwerking. Het is ongelofelijk hoe hij elke keer weer die bal in dat zijnetje weet te leggen!”

“Skov is héél goed!” Maar hou zou de voormalige vleugelverdediger het aanpakken om op hem te verdedigen?: “Als je één tegen één staat, moét je hem met je lichaamshouding naar de buitenkant te duwen. Dan kan hij tenminste niet naar zijn linker gaan en schieten. Maar Skov is natuurlijk zo goed dat hij je altijd wel eens kan passeren… ”

“Daarom is het slimmer om hem permanent met twee te dekken”, concludeert Deschacht. “Een optie is dat de vleugelaanvaller komt bijspringen, maar dat kost veel energie en gaat ten koste van zijn rendement… Mocht ik tegen Skov staan, dan zou ik willen dat de verdedigende middenvelder komt helpen!” Eén man is dus niet genoeg om Skov Olsen af te stoppen!

Poll: Is Andreas Skov Olsen de beste winger van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024