Pijnlijk: Belgische topclub deelt Anderlecht nieuwe mokerslag uit

Pijnlijk: Belgische topclub deelt Anderlecht nieuwe mokerslag uit
Dinsdag 26 september 2023 - 16:00   I   door Redactie

AA Gent presteert sterk in het huidige Jupiler Pro League-seizoen en staat bovenaan het klassement. Tegelijkertijd werkt de club aan langetermijndoelen, met name in de jeugdopleiding. Er is aanzienlijk geïnvesteerd in de jeugdafdeling, met de aanstelling van Emilio Ferrera als hoofd van de jeugdopleiding en het behouden van jong talent binnen de club. Anderlecht wordt daar nu de dupe van.

De nieuwste toevoeging aan de jeugd van AA Gent is Mohammed El Adfaoui, een veelbelovende 15-jarige middenvelder. Oorspronkelijk opgeleid bij RSC Anderlecht, maakt El Adfaoui nu de overstap naar Gent, waar hij al een profcontract tot 2026 heeft gekregen en zal deelnemen aan de U18. De club gelooft sterk in zijn potentieel vanwege zijn combinatie van snelheid, technische vaardigheden en werkethiek.

De keuze van El Adfaoui om Anderlecht te verlaten voor Gent wordt gezien als een bevestiging van de groeiende reputatie van de jeugdwerking bij AA Gent. De club heeft recentelijk successen geboekt in verschillende jeugdcategorieën en heeft een pad naar het eerste elftal geopend voor opkomende talenten. Bij Anderlecht is het al het zoveelste talent in rij dat vertrekt.

Poll: Is de jeugd van Anderlecht er slecht aan toe?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Mohamed El Adfaoui

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023