Ex-Duivel neemt geen blad voor de mond en spaart ‘oneerlijke’ bondscoach Tedesco niet

Ex-Duivel neemt geen blad voor de mond en spaart ‘oneerlijke’ bondscoach Tedesco niet
Zondag 24 september 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels waait er onder bondscoach Domenico Tedesco een nieuwe wind. Enkele oudgedienden werden aan de kant geschoven of lieten zelf weten dat ze niet langer geselecteerd willen worden.

Eén van de spelers die zijn schoenen als Duivel definitief aan de haak gehangen heeft, is Axel Witsel (34). De middenvelder kreeg in maart te horen dat hij niet geselecteerd zou worden door de nieuwe bondscoach: “Ik had een discussie met de coach toen hij mij in maart niet selecteerde… ”

“Omdat ik volgens hem te weinig speelminuten had”, verklaart Witsel. Maar de uitleg van de bondscoach was volgens de middenvelder toch niet helemaal eerlijk: “Als je keek naar wie was opgeroepen (Tielemans bijvoorbeeld, red.), had ik evenveel speelminuten als de helft van de spelers!”

Witsel heeft inmiddels laten weten dat hij het definitief voor bekeken gehouden heeft bij de Duivels. “Ik heb vrede met mijn keuze, geen spijt”, onthult hij voor de camera’s van DAZN. “Ik ben zowel fysiek als mentaal tevreden met mijn beslissing… Het is nu zo.”

TAGS  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023