Verloofde Mishel moeit zich en duidt belagers van Courtois aan: "Vernederen"

Verloofde Mishel moeit zich en duidt belagers van Courtois aan:
Dinsdag 20 juni 2023 - 08:30   I   door Redactie

Er zal nog veel gezegd en geschreven worden over de affaire Thibaut Courtois. En daar komen soms onverwachte figuren tussen.

Zoals zijn verloofde Mishel Gerzig. Die nam op haar sociale media de verdediging van haar toekomstige man op zich. Door eerst een foto van de ingetapete knie van de nationale doelman te posten met daarbij de tekst: "De sterkste persoon die ik ken. Ik ben trots op je."

En vervolgens: "Niemand zal je status van legendarische speler, leider en vechter ooit kunnen ondermijnen. Jij bent altijd diegene die het team en de club op de eerste plaats zet en je altijd voor 1.000 procent geeft. Zelfs wanneer je gekwetst bent. Jij geeft nooit op."

"Ik vind het spijtig geruchten te moeten horen die verspreid zijn door mensen die er louter op uit waren je te kwetsen of vernederen. Zij snappen niet dat jij net de definitie bent van voetbal van de hoogste kwaliteit."

Legende

Als besluit: "Iemand die altijd met het hart speelt en steeds een stabiele factor is voor zijn ploegmaats. Een ware leider, een echte legende. En legendes, die blijven rechtop staan. Die krijgt niemand neer."

Poll: Vind je dat Mishel dit moet doen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oostenrijk  I  Estland

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024