Transfermarkt: Christian Benteke naar Antwerp, miljoenentransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt: Christian Benteke naar Antwerp, miljoenentransfer bij Anderlecht?
Maandag 05 juni 2023 - 19:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Eén van de spelers die op het verlanglijstje van Antwerp zou staan is DC United-speler Christian Benteke. Ook onder meer Club, Anderlecht, Standard en KRC Genk zouden hem volgen.

*Bij Anderlecht hadden ze zich met keeperstrainer Javier Melchor al van een versterking verzekerd, maar de deal lijkt nu toch af te springen.

*Paars-wit maakt naar verluidt ook werk van het dossier van Michal van Ewijk. De Nederlandse rechtsback komt momenteel uit voor Heerenveen en heeft een marktwaarde van vijf miljoen euro.

*Club wil de 24-jarige Chileen Ignacio Saavedra aantrekken. Er wordt verwacht dat hij ongeveer 1,5 miljoen euro zal kosten en hij moet de concurrentie aangaan met Mats Rits en Casper Nielsen op het middenveld.

*Loïs Openda heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord met RB Leipzig, maar Lens heeft een bod van dertig miljoen euro geweigerd. 

*Lionel Messi staat volgens Fabrizio Romano bijzonder dicht bij een comeback bij FC Barcelona.

Poll: Waar zal Benteke na de zomer aan de slag zijn?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023