‘Club Brugge verrast en richt alle pijlen op deze vervanger voor Mats Rits’

‘Club Brugge verrast en richt alle pijlen op deze vervanger voor Mats Rits’
Maandag 05 juni 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze dan toch nog een belangrijke rol vervuld in play-off 1. Door hun late comeback tegen Union mag Antwerp zich nu kampioen van België noemen.

Volgend seizoen moet het weer beter bij blauw-zwart. Ze willen de titel opnieuw naar Brugge halen en om dat doel te verwezenlijken mengen ze zich natuurlijk weer op de transfermarkt. Zo hebben ze bijvoorbeeld al heel wat miljoenen gespendeerd aan Michal Skoras.

Nu meldt Koinc Sport dat blauw-zwart zijn zinnen op een nieuwe ’nummer zes’ gericht heeft. Ze willen de 24-jarige Ignacio Saavedra namelijk overnemen van Universidad Catolica uit Chili. Dat is toch best opvallend, want met Nielsen en Rits hebben ze al twee uitstekende spelers voor die positie rondlopen.

Het contract van Saavedra loopt in december af en Universidad Catolica en hij heeft laten weten dat hij niet zal verlengen. De ploeg wil hem dan ook graag deze zomer verkopen om toch nog iets aan hem te verdienen. Zijn waarde bedraag 1,5 miljoen euro en Club krijgt de concurrentie van onder meer Toulouse.

Poll: Moet Club Mats Rits deze zomer vaerkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Universidad Catolica  I  Toulouse

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024