Antwerp en Ajax zien Anderlecht nu met nieuws komen over Jean Kindermans

Antwerp en Ajax zien Anderlecht nu met nieuws komen over Jean Kindermans
Zondag 04 juni 2023 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft dit seizoen veel van zijn aanzien verloren, maar het grootste verlies zou wel eens dat van Jean Kindermans kunnen zijn.

Nadat Wouter Vandenhaute hem vorig jaar al aan zijn vooropzeg liet beginnen om zo een nieuw en - minder duur - contract te laten tekenen, had de Anderlecht-voorzitter niet verwacht dat dat tot een breuk zou kunnen leiden.

Zeker omdat Kindermans met Antwerp en Ajax door twee serieuze kandidaten het hof wordt gemaakt. Paars-wit en dan vooral CEO Jesper Fredberg doen er alles aan om hem toch aan boord te houden, maar de uitkomst was tot nu toe heel onzeker.

Maar recent tijdens een overlegmoment met de supporters kwam de Deen met nieuws. "We hebben een goede dialoog en hopen snel duidelijkheid te kunnen brengen. De laatste maanden was er veel werk aan de winkel met de jeugd en hun contracten."

Overeenkomst

Nu er eindelijk opnieuw een beetje tijd in de agenda vrijkomt, zou het dus zomaar kunnen dat Kindermans en Anderlecht tot een nieuwe overeenkomst komen. En dat zou de Anderlecht-fans als muziek in de oren klinken.

Poll: Denk jij dat Kindermans effectief bij Anderlecht gaat blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024