Aster Nzeyimana krijgt nu plots zware kritiek na overstap naar VTM: “Past niet”

Aster Nzeyimana krijgt nu plots zware kritiek na overstap naar VTM: “Past niet”
Zaterdag 27 mei 2023 - 17:00   I   door Redactie

Dé transfer van 2023 in medialandschap is toch wel die van Aster Nzeyimana. De sportpresentator maakte de overstap van VRT naar VTM. De bekende tv-recensent Jules Hanot plaatst echter grote vraagtekens achter die transfer.

“De overstap van Aster naar VTM heeft mij verrast”, zegt Hanot. “Hij begon net een gevestigde waarde te worden bij de VRT. Hij kreeg er ook alle kansen, gaande van voetbal tot entertainmentprogramma’s.“

“Al hebben ze met 'The Greatest Dancer' de bal wat misgeslagen”, vervolgt Hanot in TV-Familie. “Desondanks leek Aster mij een echt VRT-gezicht te zullen worden. Hij mocht niet voor niets de grote Frank Raes opvolgen bij 'Extra Time'. Ze hebben hem veel vertrouwen gegeven. Maar ja, het aanbod van VTM zal mooier zijn geweest. En hij zal daar ook zeker niet minder verdienen.”

Hanot zag Aster toch liever bij de VRT. “Aster paste perfect in het profiel van VRT, in hun DNA. Al zullen de meningen verschillen. Maar ik vind zijn stijl beter bij de VRT passen. Niels Destadsbader past volgens mij totaal niet bij die zender. Hij is gemáákt voor VTM. En dat zie ik bij Aster niet. Ik vind hem over meer talent beschikken dan Niels.”

Poll: Denk jij dat Aster bij VTM past?

TAGS  I  Aster Nzeyimana

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024