Verontrustend nieuws vanop intensieve zorgen over geliefde ex-Club-trainer

Verontrustend nieuws vanop intensieve zorgen over geliefde ex-Club-trainer
Zaterdag 20 mei 2023 - 11:45   I   door Redactie

Voetbal wordt vaak ‘de belangrijkste bijzaak in het leven’ genoemd. Gezondheid is natuurlijk één van de absolute hoofdzaken en dat wordt nu nog maar eens onderstreept.

Vorig jaar kreeg ex-Club-trainer Christoph Daum te horen dat hij aan longkanker lijdt. Hij strijdt nog steeds tegen de ziekte, maar kreeg onlangs een nieuwe mokerslag te verwerken. RTL meldt namelijk dat Daum in New York in het ziekenhuis is opgenomen op de dienst intensieve zorgen.

Hij onderging een tijdje geleden naar verluidt een operatie, waarna een infectie optrad. Wanneer hij weer naar Duitsland kan vertrekken is nog niet bekend, maar hij liet inmiddels wel al van zich horen. “Op mij kun je voorlopig niet rekenen”, waren zijn weinig bemoedigende woorden.

Eerder dit jaar mocht de Duitser nog de aftrap geven voor de thuismatch van Club tegen Eupen. Hij is dan ook een geliefd figuur bij de blauw-zwarte aanhang. Enkele fans pakten via Twitter al uit met een boodschap voor Daum: “Onze gedachten zijn bij je, Christoph. Veel beterschap.”

Poll: Vond jij Daum een goede trainer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  Eintracht Frankfurt  I  Bursaspor

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024