Anderlecht-keeper Van Crombrugge over afscheid: “Als je zo wordt behandeld”

Anderlecht-keeper Van Crombrugge over afscheid: “Als je zo wordt behandeld”
Woensdag 17 mei 2023 - 16:45   I   door Redactie

Deze zomer zal er van alles veranderen bij Anderlecht. Na elfde te eindigen in de competitie wordt er verwacht dat de spelerskern er volgend seizoen helemaal anders uit zal zien.

Deze zomer lijkt paars-wit met zekerheid afscheid te moeten nemen van één van zijn doelmannen. Bart Verbruggen wordt het hof gemaakt door heel wat Europese topclubs. De Nederlander staat weliswaar nog maar een half seizoen tussen de palen bij de recordkampioen. Hij nam de plaats in van Hendrik Van Crombrugge.

Van Crombrugge was onlangs te gast bij de Anderlecht-podcast Radio Radzinski: “Als je zo wordt behandeld… Dan slaat dat diepe wonden.” Afgelopen winter kon hij in extremis naar Nottingham Forest, maar hij zag het niet zitten om halsoverkop met zijn gezin naar Engeland te vertrekken.

De toekomst van Van Crombrugge hangt samen met die van Verbruggen. Als de Nederlander de stap hogerop zet, dan zou Van Crombrugge allicht opnieuw eerste doelman van Anderlecht kunnen worden: “Maar mocht Nottingham op het einde van het seizoen terugkomen, dan zou ik daar zeker over nadenken.” Dreigt RSCA straks beiden te verliezen? Wordt vervolgd…

Poll: Zullen Verbruggen én Van Crombrugge RSCA deze zomer beiden verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Nottingham Forest

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024