‘Charles De Ketelaere kijkt op: Toptransfer gaat alle records verpulveren’

‘Charles De Ketelaere kijkt op: Toptransfer gaat alle records verpulveren’
Zaterdag 15 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere beleefde nog niet veel plezier aan zijn overstap naar AC Milan. De man van meer dan dertig miljoen euro kon nog niet scoren bij de Rossoneri.

AC Milan blijft weliswaar vertrouwen in De Ketelaere uitspreken, wat ook moeilijk anders kan als je voor bijna 35 miljoen euro aangekocht wordt. Logischerwijs brak die overstap het uitgaande transferrecord in de Jupiler Pro League.

Maar dat record zou deze zomer opnieuw verpulverd worden. Althans, als het van Union-CEO Bormans afhangt: “We gaan ervan uit dat Boniface deze zomer vertrekt voor een transferrecord. Of het dan voor vijftig of honderd miljoen euro is, dat zal afhangen van de geïnteresseerden.'

"Er is belangstelling, maar het is nog vroeg”, aldus de CEO bij Het Nieuwsblad. De 22-jarige Boniface maakte dit seizoen al bijzonder veel indruk. Vooral zijn statistieken spreken tot de verbeelding, in Europa kon hij al elf keer scoren. Enkel Erling Haaland doet het even goed als hem.

Jackpot

Het contract van de Nigeriaan loopt nog tot medio 2026 en zijn waarde wordt rond zes miljoen euro geschat. Aangezien hij voor zowat iedere Europese topclub een interessant profiel is, zal Union ongetwijfeld de jackpot vangen. Wordt vervolgd…

Poll: Hoeveel euro zal Union deze zomer ontvangen voor Boniface?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  AC Milan

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024