‘Blauw-zwart polst bij ‘mysterieuze’ trainer om opvolger van De Mil te worden’

‘Blauw-zwart polst bij ‘mysterieuze’ trainer om opvolger van De Mil te worden’
Woensdag 12 april 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij de landskampioen zal Rik De Mil na dit seizoen afstand nemen van de T1-positie, dat lijkt inmiddels vast te staan. Er werden de laatste weken heel wat trainers aan blauw-zwart gelinkt.

Vooral Karel Geraerts van Union en Ronny Deila van Standard werden al vaak besproken. Met die laatste zouden er zelfs al gesprekken plaatsgevonden hebben, maar Deila is naar verluidt niet de enige trainer waarmee Club al contact opgenomen heeft. Het Laatste Nieuws meldt nu dat ze ook gepolst hebben bij “een jonge, Duitse coach”.

Het blijft weliswaar een mysterie om wie het juist gaat, want een naam lost de Vlaamse krant niet. Het zou kunnen ze het over een trainer hebben die eerder al aan blauw-zwart gelinkt werd. Dino Toppmöller zou volgens sommige bronnen namelijk op het lijstje van Club staan.

Toppmöller is een 42-jarige Duitser die een aantal jaar geleden nog aan de slag was bij Virton. De afgelopen seizoenen werkte hij als assistent van Nagelsmann bij het Duitse RB Leipzig en Bayern München, maar sinds eind maart zit hij (net als Nagelsmann) zonder job. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij Toppmöller volgend seizoen graag aan de slag zien gaan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  RB Leipzig  I  Bayern München

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024