Bondscoach Tedesco bijzonder lyrisch over Belgische topclub: “Indrukwekkend!”

Bondscoach Tedesco bijzonder lyrisch over Belgische topclub: “Indrukwekkend!”
Woensdag 12 april 2023 - 12:30   I   door Redactie

De Jupiler Pro League lijkt na de eerste selectie van Tedesco niet de favoriete vijver van de bondscoach te zijn. Hij riep enkel Vertonghen en Debast van Anderlecht op, maar verliest de Belgische competitie natuurlijk geen moment uit het oog.

De Duivels wonnen onlangs nog met 2-3 tegen Duitsland, maar dat was zeker niet het laatste Belgisch-Duitse duel van het jaar. Donderdag bekampen Leverkusen en Union elkaar in de Europa League. De Duitsers zijn al zeven competitiematchen op rij ongeslagen.

Bij het Duitse Bild had Tedeso het over die confrontatie: “Ik kijk erg uit naar de wedstrijd, Leverkusen is momenteel écht in topvorm!” Maar de Brusselaars mogen zeker niet onderschat worden. Tedesco waarschuwt de Duitsers: “Een groot compliment ook voor Saint-Gilloise.”

“De ploeg speelt tot nu toe een zeer sterk Europees seizoen en zal volop haar kans gaan. Als collectief zijn ze indrukwekkend”, is de bondscoach bijzonder lovend over de Belgische vicekampioen. De heenwedstrijd wordt donderdag om 21 uur afgewerkt in Duitsland, de terugmatch staat volgende week op het programma.

Poll: Zal Union doorstoten naar de halve finale?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Union  I  Bayer Leverkusen

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024