‘Bondscoach Tedesco gaat verrassen met déze debutant uit de Pro League’

‘Bondscoach Tedesco gaat verrassen met déze debutant uit de Pro League’
Dinsdag 04 april 2023 - 18:00   I   door Redactie

De Rode Duivels hebben indruk gemaakt in hun eerste twee wedstrijden onder Domenico Tedesco. De nieuwe bondscoach zorgde voor een frisse wind bij de nationale ploeg.

Dat deed hij niet alleen door de speelstijl aan te passen, maar ook door enkele nieuwe spelers een kans te geven. Onder meer Lukebakio, Theate, Faes en Mangala werden in de basis gedropt en maakten meteen indruk. Tedesco liet ook al twee spelers debuteren: Bakayoko en Lavia.

Daar zou er binnenkort een derde speler bij kunnen komen. Bij SudPresse melden ze namelijk dat Tedesco eraan zou denken om Mike Trésor te selecteren voor de volgende interlands. Dat is toch best opvallend, want Trésor werd door velen bij de vorige interlandperiode al in de selectie verwacht.

Dat gebeurde niet, waarna sportief directeur Dimitri de Condé uithaalde richting de bondscoach. Die uithalen zouden niet geholpen hebben, want Trésor zal zijn selectie volgens SudPresse op het veld moeten afdwingen. De KRC Genk-speler wist dit seizoen al acht keer te scoren en achttien assists af te leveren.

Poll: Moet Tedesco Trésor selecteren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024