‘Riemer laat het er niet bij en grijpt drastisch in na teleurstellende prestatie’

‘Riemer laat het er niet bij en grijpt drastisch in na teleurstellende prestatie’
Dinsdag 04 april 2023 - 12:30   I   door Redactie

Paars-wit wist dit weekend met het kleinste verschil te gaan winnen op het veld van Eupen. Dankzij die overwinning staan ze nog steeds in de top acht, maar ze mogen geen steek meer laten vallen.

Charleroi en Cercle tellen namelijk maar één puntje achterstand in het klassement. Dit weekend ontvangt Anderlecht Westerlo. Er kan best gewonnen worden, al zullen er wel enkele andere namen in de basisopstelling gedropt worden. Islam Slimani keer bijvoorbeeld terug uit blessure.

De kans is weliswaar groot dat de Algerijn op de bank start. Wie met zekerheid niét aan de aftrap lijkt te verschijnen, is Lior Refaelov. De veteraan viel afgelopen weekend geblesseerd uit, maar ook als hij fit zou zijn zou hij volgens SudPresse op de bank starten.

De Franstalige krant zag hem ondermaats presteren op het veld van Eupen en verwacht dat hij gepasseerd zal worden door Riemer. Ze denken dat Anderlecht zondag met de driehoek ‘Ashimeru - Diawara - Arnstad’ op het middenveld zal spelen. Zij deden het afgelopen weekend alle drie bijzonder goed.

Poll: Moet Riemer Refaelov (indien fit) zondag aan de aftrap brengen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Westerlo

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024