Pijnlijk: ex-club komt met deze vuile sneer richting Romelu Lukaku

Pijnlijk: ex-club komt met deze vuile sneer richting Romelu Lukaku
Maandag 29 april 2024 - 13:00   I   door Redactie

Inter mocht maandagavond de champagne laten knallen na een 1-2 overwinning op stadsgenoot en naaste achtervolger AC Milan. De Nerazzurri veroverden daarmee hun twintigste titel, de eerste sinds het seizoen 2020/21.

De CEO van Inter is natuurlijk verheugd na het winnen van de Scudetto en toont vertrouwen in de samenstelling van het Inter-team. Hij gelooft er sterk in dat Inter ook volgend seizoen succesvol zal zijn. "We zullen blijven samenwerken en beslissingen nemen zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan”, citeert Tuttomercato de CEO. "Soms moeten we accepteren dat belangrijke spelers andere wegen inslaan, maar we zullen ze waardig vervangen."

Dit lijkt een kleine sneer te zijn naar Romelu Lukaku, die vorig jaar weigerde te tekenen en uiteindelijk naar AS Roma vertrok om onder Jose Mourinho te spelen. "In het leven is er een aspect waar we niet altijd bij stilstaan: geluk. In de situatie met Lukaku hadden we geluk”, aldus Marotta. "Ik ontken niet dat hij een doelwit voor ons was, maar het is anders gelopen."

Poll: Ziet u Romelu Lukaku ooit nog terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I   AS Roma  I  Inter

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024