‘Na Pacho kan Marc Overmars bij Antwerp opnieuw stunttransfer realiseren’

‘Na Pacho kan Marc Overmars bij Antwerp opnieuw stunttransfer realiseren’
Zaterdag 25 maart 2023 - 12:30   I   door Redactie

Eerder deze week viel er in Duitsland opvallend nieuws te rapen over Antwerp. William Pacho zou deze zomer namelijk de overstap naar Eintracht Frankfurt maken voor negen miljoen euro.

Dat zal natuurlijk niet de enige transfer zijn die Marc Overmars en co. deze zomer gaan realiseren. Ze willen zich ook opnieuw aanzienlijk versterken. Deze winter grepen ze nog naast Daley Blind.

De Nederlander koos voor een avontuur in Duitsland, bij Bayern München. Bij het Nederlandse De Telegraaf menen ze te weten dat Blind veel spijt heeft over zijn overstap naar de Duitse landskampioen.

Daar komt hij namelijk amper van de bank. Zijn contract bij Der Rekordmeister loopt aan het einde van het seizoen af. De kans lijkt eerder klein dat ze de overeenkomst met de Nederlander gaan verlengen.

Antwerp

Dat zou betekenen dat hij deze zomer transfervrij op te pikken is. Voor de 33-jarige vleugelverdediger is Antwerp nog steeds een optie: “Het zou nu heel verstandig zijn voor Blind om toch te kiezen voor de ontsnappingsroute richting Overmars, bij Antwerp!”

Poll: Moet Overmars Blind deze zomer proberen aan te trekken?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax  I  Bayern München

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023