'Dit wordt nu de verrassende vervanger van Yari Verschaeren bij paars-wit'

'Dit wordt nu de verrassende vervanger van Yari Verschaeren bij paars-wit'
Dinsdag 21 maart 2023 - 13:45   I   door Redactie

Bij Anderlecht zaten ze na OHL met een dubbel gevoel. Dolgelukkig omwille van de achtste plaats, enorm triest omwille van het uitvallen van Yari Verschaeren.

Die is minstens zes maanden uit met een zware knieblessure. En dus moeten de Brusselaars op zoek naar een vervanger. Het lijkt logisch dat ze daar komende zomer de transfermarkt voor op moeten.

Maar voor dit seizoen moeten ze het in de eigen kern zoeken. Daarvoor lijken er twee spelers in aanmerking te komen. Kristian Arnstad, die Verschaeren ook al op OHL kwam vervangen, en Lior Refaelov.

Sudpresse stelt nu dat trainer Riemer voor de resterende matchen ook voor Arnstad zal opteren. Ietwat verrassend omdat die de voorbije maanden niet goed bezig was. Maar de 19-jarige Noor heeft één groot voordeel op zijn maar liefst 17 jaar oudere ploegmaat.

Twijfels

Volgens de Waalse krant heersen er bij paars-wit over Rafa immers grote twijfels of die de hoge intensiteit en snelle opeenvolging van matchen nog wel zal aankunnen. Feit is dat Arnstad op OHL goed is ingevallen en ook scoorde.

Poll: Wie zou jij het liefst zien als vervanger van Verschaeren?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023