Topaanwinst van AA Gent nu al naar de Premier League? "Daar moet je niet aan twijfelen"

Topaanwinst van AA Gent nu al naar de Premier League?
Dinsdag 04 april 2017 - 07:15   I   door Redactie

Lovre Kalinic is indruk aan het maken bij AA Gent. Vedran Runje, ex-doelman van Standard en landgenoot van Kalinic, is zeer overtuigd van de kwaliteiten van de Kroaat.

Kalinic speelde een sterke wedstrijd tegen Club Brugge en deed enkele uitstekende reddingen. Runje maakt zelfs de vergelijking met Thibaut Courtois. "Je zal hen geen spectaculaire reddingen zien doen. Of duikend naar een bal die ze gewoon kunnen oprapen. Courtois en Lovre springen niet om een mooie foto van zichzelf te hebben. (lacht) En hun reddingen mogen dan misschien eenvoudig lijken, efficiënt zijn ze wel", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

De Premier League wenkt. "In Engeland zijn ze zot van zulke impressionante doelmannen. Ach, Lovre zou gemakkelijk meekunnen in de Premier League. Nu al, ja - hij is er klaar voor. De enige reden waarom hij er nog niet speelt, is omdat hij geen werkvergunning kreeg toen Aston Villa contact opnam."

"Wij, ex-Joegoslaven, kunnen niet zo gemakkelijk naar Engeland. Je moet al een bepaald percentage interlands gespeeld hebben om daar te kunnen tekenen. Maar dat Lovre's ultieme bestemming de Premier League of de Bundesliga is, daar moet je niet aan twijfelen. Hij toont nu al in België tot wat hij in staat is."

TAGS  I  gent  I   kalinic

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024