Proto verrast met uitspraken over Club Brugge-fans

Proto verrast met uitspraken over Club Brugge-fans
Zaterdag 05 november 2016 - 09:08   I   door Redactie

Silvio Proto speelt sinds dit seizoen bij KV Oostende. Daarom kocht hij ook een appartement in Bredene, zodat hij daar ook kan vertoeven in de buurt van KVO.

Proto past zich helemaal aan Vlaanderen aan. "Wel, ik praat zo goed ­mogelijk Nederlands en ik denk dat ze me in Vlaanderen nu pas leren kennen. Weet je, toen ik mijn intrek nam in Bredene zeiden de buren - zoals velen hier Club Brugge-fans - Oh neen, daar heb je die gek. Maar onlangs vertelden ze ons dat we altijd welkom waren om te komen eten. Dan zal ik toch de kwaadste niet zijn", knipoogt Proto in Het Nieuwsblad.

"Ik wil nog spelen tot mijn veertigste en het zou buitengewoon zijn als we samen een titel zouden kunnen vieren", vervolgt de ambitieuze doelman van KVO. "Maar we moeten stap voor stap gaan. Coucke is echt geen megalomaan die zomaar alles koopt. Zo gaf Anderlecht deze zomer nog altijd vijf keer meer uit dan wat KVO de laatste drie jaar betaalde. Maar Marc Coucke is een selfmade man die zijn kinderen de goeie waarden meegeeft. Daarin vinden we elkaar.”

TAGS  I  Silvio Proto  I   KV Oostende

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024