Domper voor Anderlecht en AA Gent in heenmatchen Conference League

Domper voor Anderlecht en AA Gent in heenmatchen Conference League
Donderdag 09 maart 2023 - 11:30   I   door Redactie

Na de Champions League is het altijd de beurt aan de Conference League. En daar komen donderdag zowel Anderlecht als AA Gent in actie.

Union komt ook nog in actie in de Europa League, maar het is voor de coëficienten-ranglijst natuurlijk ook belangrijk dat de Brusselaars of de Gentenaars punten pakken tegen respectievelijk Villarreal en Basaksehir.

Unibet schat de kansen op succes voor beide Belgische ploegen in en die blijken toch niet zo bijster groot te zijn. Al moet paars-wit volgens de bookmaker toch het meest vrezen. Je kan uiteraard ook nog op andere onderdelen van de wedstrijd wedden.

Denk je dat Anderlecht de heenmatch zal winnen?

Tegen het Bulgaarse Ludogorets had Anderlecht in het eigen Lotto Park strafschoppen nodig om alsnog de volgende ronde te halen. Unibet zet winst in de heenmatch tegen Villarreal maar aan 4.10 tegenover 1.89.

Geloof je dat AA Gent zich zal kwalificeren?

Ook de Buffalo's hadden strafschoppen nodig tegen het Azerische Qarabag en Unibet verwacht dat het tegen het Turkse Basaksehir even moeilijk zal worden. Kwalificatie voor de volgende ronde ze de bookmaker immers aan 1.80 tegenover 1.90 voor Basaksehir

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Wie denk je dat er meer kans heeft om zich te kwalificeren?

TAGS  I  AA Gent  I  Basaksehir  I  Anderlecht  I  Villarreal

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024