Bookmaker pakt uit met verrassing voor Anderlecht en AA Gent in Europa

Bookmaker pakt uit met verrassing voor Anderlecht en AA Gent in Europa
Donderdag 23 februari 2023 - 11:30   I   door Redactie

De Europese competities draaien weer op volle toeren. En na de Champions League is het donderdag de beurt aan de Conference en Europa League.

Union komt in de Europa League pas later in actie maar dé kraker is Manchester United-Barcelona. Na het 2-2-gelijkspel in Camp Nou belooft ook de terugmatch vuurwerk op te leveren. Dat denkt ook Unibet.

De bookmaker zorgt ervoor dat je met het Gouden Doelpunt kans maakt op maar liefst 25.000 euro als je correct voorspelt wie het eerste doelpunt maakt en in welke minuut. Daarnaast kan je uiteraard ook wedden op AA Gent-Qarabag en Anderlecht-Ludogorets.

Denk je dat Anderlecht zich zal kwalificeren?

Na het 1-0-verlies op Bulgaarse bodem moeten de Brusselaars in het eigen Lotto Park zwaar aan de bak om alsnog proberen de volgende ronde te halen. Unibet zet kwalifcatie van Anderlecht aan een verrassende 2.50 tegenover 1.55 voor Ludogorets.

Wie denk je dat het eerst zal scoren voor AA Gent?

Ook de Buffalo's moeten tegen het Azerische Qarabag een 1-0-achterstand uit de heenmatch ophalen. En daarvoor moet er natuurlijk gescoord worden. Unibet zet nieuwkomer Orban aan 5.30, gevolgd door Cuypers aan 5.60 en Lemajic aan 5.80.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Denk je dat Anderlecht zich zal kwalificeren?

TAGS  I  AA Gent  I  Qarabag  I  Anderlecht  I  Ludogorets  I  Barcelona Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024