Jan Mulder is niet te spreken over Scott Parker en doet bijzondere voorspelling

Jan Mulder is niet te spreken over Scott Parker en doet bijzondere voorspelling
Woensdag 15 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

Je weet inmiddels al wel dat Club Brugge woensdagavond Benfica ontvangt in het Jan Breydelstadion. Jan Mulder blikte vooruit naar die wedstrijd.

Dat deed hij bij Het Laatste Nieuws, dat eerder op de dag de opstelling van Club al uitlekte. Of het ook de definitieve selectie van Parker is durven we niet te bevestigen, maar bij HLN lijken ze bijzonder zeker van hun stuk.

Jan Mulder vindt het opvallend dat Parker dinsdag nog meldde dat Club zónder angst naar deze wedstrijd moet trekken, maar op het middenveld toch voor Denis Odoi kiest. “Zijn woorden matchen niet met de opstelling… ”, aldus Mulder.

“Ik vind dat ze thuis met 1-0 of 2-0 moeten winnen”, verklaart Mulder. “Ze moéten proberen te winnen, maar ik denk dat Parker te angstig is en een soort voorzichtigheid inbouwt. Hij doet iets anders dan hij zegt, maar wie weet… Misschien scoort Odoi drie goals!”

Uitslag

Om af te sluiten gooit Jan Mulder er nog een aantal voorspellingen tegenaan: “Ik geef Club Brugge 55 procent kans om woensdag te winnen. Maar als ik de uitslag moet voorspellen… Ik vrees 1-1!”

Poll: Is het de juiste keuze van Parker om Odoi op te stellen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024