Boze trainer Scott Parker keert zich na nieuw puntenverlies nu al af van Club Brugge

Boze trainer Scott Parker keert zich na nieuw puntenverlies nu al af van Club Brugge
Zondag 22 januari 2023 - 21:45   I   door Redactie

Niets dan ontgoocheling bij Club Brugge na het 2-2-gelijkspel tegen Charleroi. En dan was Scott Parker nog niet aan het woord geweest.

De Engelsman hield zich allerminst in tegenover zijn eigen spelers. “De eerste helft was onanvaardbaar”, klonk het bij Eleven Sports. “We toonden niet de minste intensiteit en verloren onze duels. Dat is niet het team waarmee ik geassocieerd wil worden. Ook de fans niet. "

Bam! Om maar te zeggen dat Parker niet te spreken was over de prestatie van zijn troepen. De oplossing in zijn ogen: "Hard werken en elke dag opnieuw duidelijk maken aan mijn spelers wat ik van hen verwacht en waarvoor ik sta. Dit was te zwak. Ik ben hier nog maar 2,5 weken, dus ben ik nog steeds nieuw voor hen." 

Hij probeerde zich wel op te trekken aan de tweede helft, maar dat lukte maar half. "Daarvoor verdient het team wel complimenten. En heb ik dingen gezien die ik altijd wil zien. Hopelijk hoort dat bij het leerproces en zullen de spelers dat ook beseffen. Maar over het algemeen overheerst de ontgoocheling."

Poll: Vind je dat Parker het zo moet verwoorden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023