Roberto Martinez en E. Hazard opeens beschuldigd: "Dat is zijn verantwoordelijkheid"

Roberto Martinez en E. Hazard opeens beschuldigd:
Dinsdag 27 december 2022 - 11:00   I   door Redactie

Het WK ligt nu al een tijdje achter de rug, maar af en toe komen er nog zure oprispingen naar boven. Zoals over Eden Hazard.

Zo was er Frank Vercauteren die zich in HUMO uitlaat over het adieu van Eden Hazard bij de Rode Duivels. Het weekblad stelt dat het een afscheid in mineur is geworden en dat dat hem had kunnen bespaard blijven.

Zonder aarzelen wijst Vercauteren de bondscoach met de vinger door de vraag te stellen: "Wiens verantwoordelijkheid is dat?" Als HUMO antwoordt met "Die van de bondscoach?", knikt Vercauteren bevestigend.

Om vervolgens verder te gaan: "Nu, wellicht had Martínez zijn redenen om Hazard toch mee te nemen. En misschien lag het ook aan Eden. Mogelijk zijn de vele blessures de prijs die hij betaalt voor jarenlang intens topvoetbal zonder veel trainingsarbeid."

Boel kapotspelen

Maar ook Hazard krijgt er van langs: "Maar dan nog: van iemand die misschien wel zijn laatste wereldbeker speelt, verwacht ik dat hij de boel kapotspeelt, al is het maar twintig minuten. Of dat hij toch minstens laat zien dat hij grote honger heeft."

Poll: Wie treft volgens jou het meeste schuld?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Canada  I  Marokko  I  Kroatië

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024