OFFICIEEL: Bob Peeters doet JPL-clubs opkijken en gaat hiér per direct aan de slag

OFFICIEEL: Bob Peeters doet JPL-clubs opkijken en gaat hiér per direct aan de slag
Vrijdag 23 december 2022 - 16:42   I   door Redactie

Bob Peeters kon je de afgelopen maand bijna dagelijks bewonderen op je televisiescherm tijdens het WK voetbal. Hij was veelvoudig aanwezig in het wintercircus in Gent, waar Sporza zijn besprekingen over de match deed.

Peeters liet zich de afgelopen maanden ook meermaals uit over een mogelijke comeback als trainer. Een dikke week geleden werd de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport genoemd als mogelijkheid voor Peeters. Het Nieuwsblad meldt dat hij nog enkele aanbiedingen op zak had.

Helmond heeft vrijdag via zijn clubkanalen bekendgemaakt dat Peeters inmiddels een contract tot het einde van het seizoen getekend heeft bij de zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie. De voorzitter van Helmond is trouwens de op één na grootste aandeelhouder van KV Mechelen.

Bob Peeters stond eerder al aan het roer bij KVC Westerlo, AA Gent, KSC Lokeren, SK Beveren, Cercle Brugge en Top Oss. Bij die laatste club werd zijn contract afgelopen zomer niet verlengd. Nu heeft Peeters met Helmond Sport dus een nieuwe uitdaging te pakken.

Poll: Vind jij dit een goede keuze van Peeters?

TAGS  I  Helmond Sport  I  KVC Westerlo  I  AA Gent  I  KSC Lokeren  I  SK Beveren  I  Cercle Brugge  I  Top Oss

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024