Agüero dropt al vóór finale sensationele transferbom Messi: “Weet er meer van”

Agüero dropt al vóór finale sensationele transferbom Messi: “Weet er meer van”
Donderdag 15 december 2022 - 16:00   I   door Redactie

Lionel Messi en Argentinië strijden zondag voor het allerhoogste in het voetbal: de wereldbeker. Daarvoor zullen ze voorbij huidige wereldkampioen Frankrijk moeten raken.

Voor Lionel Messi zou het de bekroning zijn voor zijn — nu al — wondermooie carrière. Maar wat zal er na het WK met Messi gebeuren? Er wordt namelijk vanuit alle hoeken van de wereld aan zijn mouw getrokken.

PSG wil hem graag langer houden, FC Barcelona wil voor een spectaculaire terugkeer zorgen en Inter Miami wil hem graag naar Amerika halen. Sergio Agüero was te gast bij ESPN na de overwinning tegen Kroatië.

Daar bevestigde hij een transfergerucht van één van zijn collega's. Messi zou namelijk willen terugkeren naar Argentinië, bij Newell’s Old Boys. Daar heeft hij voor zijn overgang naar FC Barcelona zijn carrière gelanceerd.

Na het WK

“Na het WK zal Messi niet terugkeren naar Barcelona. Hij wil zichzelf graag wat verwennen”, hintte een analist in de stadion op een comeback in Argentinië. “Ja, daar weet ik ook al van”, voegde Messi zijn boezemvriend Agüero daar aan toe.

Het Spaanse Marca verwacht niet dat de transfer al voor deze winter is. Messi zou eerst nog de Champions League willen winnen met PSG. In de zomer lijkt een transfer naar Argentinië momenteel de meest waarschijnlijke optie.

Poll: Waar zal Messi volgend seizoen voetballen?

TAGS  I  Argentinië  I  Frankrijk  I  Newell's Old Boys  I  FC Barcelona  I  PSG  I  Inter Miami

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024