‘Duivel Kevin De Bruyne zal veto stellen: Anders wordt het binnenkort zonder hem’

‘Duivel Kevin De Bruyne zal veto stellen: Anders wordt het binnenkort zonder hem’
Zaterdag 03 december 2022 - 20:30   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn nog volop aan het bekomen van de uitschakeling op de wereldbeker. Meteen na de wedstrijd onthulde Martinez dat hij niet verder zal gaan als bondscoach van de Duivels.

Inmiddels is de geruchtenmolen over wie de nieuwe bondscoach zal worden volop aan het draaien. Bij De Morgen nam Hans Vandeweghe het woord. Hij had het onder meer over de sterspeler van de Duivels, Kevin De Bruyne.

“De beste Belgische speler van het moment kan zich door de onverzettelijkheid in zijn voetbalvisie en zijn onwil om zich aan te passen aan zijn medespelers mede het fiasco van de uitschakeling aanrekenen”, opent de journalist.

Vandeweghe ziet dat de spelmaker Martinez aan zijn lot overgelaten heeft: “Kevin De Bruyne heeft zijn bondscoach die hem op handen droeg in de steek gelaten en staat na deze afgang met een half been buiten de groep.”

Nieuwe bondscoach

De sportjournalist van De Morgen denkt dat De Bruyne zijn veto zal stellen en dat de nieuwe bondscoach naar zijn pijpen zal moeten dansen: “De volgende bondscoach weet wat hem te doen staat: er zal worden gevoetbald zoals KDB dat wil, of het zal zonder KDB zijn.”

Poll: Vind jij net als Vandeweghe dat KDB Martinez in de steek gelaten heeft?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023