‘Romelu Lukaku stelt bondscoach Martinez voor déze bijzonder moeilijke keuze’

‘Romelu Lukaku stelt bondscoach Martinez voor déze bijzonder moeilijke keuze’
Woensdag 30 november 2022 - 17:00   I   door Redactie

De Rode Duivels moeten donderdag winnen van Kroatië om door te stoten naar de achtste finale op het WK. Eén van de grote vraagtekens is of Romelu Lukaku zal kunnen starten.

Volgens Het Laatste Nieuws is dat wel degelijk het geval. De krant verklaart dat Lukaku geen hinder ondervond van zijn korte invalbeurt tegen Marokko. Dat zou er op kunnen wijzen dat Batshuayi tegen Kroatië richting de bank verhuist en Lukaku aan de aftrap verschijnt. HLN meldt daar wel bij dat dat zou betekenen dat Lukaku de match niet uitspeelt.

Met zijn huidige medische status lijkt het namelijk onmogelijk dat Lukaku negentig minuten vol kan maken. Martinez zal dus een zeer moeilijke knoop moeten doorhakken: Romelu Lukaku laten starten en hopen dat hij snel de match beslist, of hem pas inbrengen als het écht moet.

Woensdagmiddag liet Martinez zich op een persconferentie uit over de situatie: “Het is belangrijk om Romelu erbij te hebben. Hij heeft veel invloed en maakt het verschil op en naast het veld. Met hem kunnen we ook zeer efficiënt voetballen”, verklaart de bondscoach. “Of hij start? Dat is nog niet zeker.”

Poll: Moet Lukaku aan de aftrap verschijnen tegen Kroatië?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kroatië

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023