Filip Joos voorspelt déze veranderingen bij Rode Duivels: "Ik ben gewoon zeker!"

Filip Joos voorspelt déze veranderingen bij Rode Duivels:
Woensdag 30 november 2022 - 16:00   I   door Redactie

De Rode Duivels spelen donderdag mogelijk hun laatste match op deze wereldbeker. Enkel een overwinning kan de vroege exit nog afwenden.

Bij de WK-podcast van VRT spraken Filip Joos en Aster Nzeyimana over kansen van de Belgen en de basisopstelling voor de match tegen Kroatië: “Roberto Martinez gaat nu toch veranderen. Hij gaat nu De Bruyne terugtrekken en Trossard naast Hazard zetten”, opent Joos. “Dat zijn al stappen in de goede richting.”

“Alleen, de lakmoesproef ontbreekt. Dat was geweest: wat als Onana niet geschorst was, had die dan ook Axel Witsel er durven uitzetten?”, vraagt Joos zich af. “Ik vind het bijzonder jammer dat Onana er niet bij is. Sowieso omdat we hem nodig hebben, maar ik wilde ook echt zien wat Martinez zou doen.”

“Zeker als het gaat over De Bruyne terugtrekken... Ik ben gewoon zeker dat hij dat gaat doen”, gaat de analist verder. “En dan heb je nog Lukaku… Hoe fit is die? Want het is zeer moeilijk om nu alle eieren in de mand te leggen van iemand die dit seizoen nauwelijks heeft gevoetbald”, concludeert Joos.

Poll: Zal Martinez Trossard aan de aftrap laten verschijnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kroatië

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023