Nainggolan ziet tweede ‘geval Nainggolan’ bij Duivels: “Martinez gelooft niet in hem”

Nainggolan ziet tweede ‘geval Nainggolan’ bij Duivels: “Martinez gelooft niet in hem”
Woensdag 30 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Heel wat Rode Duivels staan donderdag voor één van de belangrijkste wedstrijden uit hun carrière. Om door te stoten naar de achtste finale, moet de scalp van Kroatië genomen worden.

Er wordt al volop gespeculeerd over de opstelling die de bondscoach zal hanteren en welke spelers aan de aftrap zullen verschijnen. Eén van de spelers die op dit WK nog geen basisplaats heeft gekregen is Leandro Trossard.

De Premier League-sensatie — die bij Brighton dit seizoen helemaal doorbrak — moest vooralsnog tevreden zijn met invalbeurten. Radja Nainggolan ziet het bij MIDMID Mondial niet meteen goedkomen met Trossard.

“Ik voel mee met hem. Ik herken de situatie, want ik maakte het ook mee”, opent de middenvelder. “Je mag af en toe eens invallen, maar ze geloven blijkbaar niet in jou. Ik had Trossard altijd in de ploeg gebracht.”

Plan B

Nainggolan blijft Martinez viseren in de podcast: “Ik zeg dit niet omdat hij het niet zag zitten in mij, maar Martinez heeft nooit een Plan B gehad. Al zes jaar niet. We kunnen een 3-5-2, of 3-4-2-1 spelen, maar als een ploeg ons dan in de problemen brengt, dan heeft hij geen oplossing.”

“Als Lukaku, De Bruyne, Courtois en Hazard in topvorm verkeren, dan win je je matchen makkelijk”, gaat de ex-Duivel verder. “Maar als dat niet het geval is, zie je geen patronen in het team”, is de conclusie van de Antwerpenaar.

Poll: Moet Trossard aan de aftrap verschijnen tegen Kroatië?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Antwerp  I  Kroatië

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023