Oranje-international Noa Lang na WK toch weg bij Club Brugge? "Meer waard dan dit"

Oranje-international Noa Lang na WK toch weg bij Club Brugge?
Zondag 20 november 2022 - 13:00   I   door Redactie

Noa Lang werd opgeroepen voor het WK door de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal. Maandag begint het WK voor Oranje al tegen Senegal.

Lang zal allicht niet als basisspeler starten, maar kan wel als invaller de boel openbreken. Voor de flankaanvaller kan het zijn ultieme revanche zijn na de gemiste transfer in de zomer. Arnar Vidarsson gaat nog een stap verder. De analist denkt dat Lang kan bewijzen klaar te zijn voor een transfer. Vertrekt hij na het WK bij Club?

"Voor zo'n eindtoernooi zijn er doorgaans 20 à 21 namen van de 26 zekerheden en dan kijk je als coach: wat heb ik nodig? Ik begrijp Van Gaal als hij zegt: ik neem Lang mee als joker, speler met een x-factor die in de laatste twintig minuten een wedstrijd uit het niets kan openbreken", aldus Vidarsson in De Zondag.

"In een periode waarin veel spelers al heel veel wedstrijden speelden, is het ook niet slecht er een paar in de kern te hebben die nog fris en hongerig zijn. Voor Lang zelf is het een kans om op het grootste podium te tonen dat hij nog iets meer waard is dan Club Brugge", meent de IJslander.

Poll: Verwacht jij een vertrek van Lang in januari?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024