‘Club Brugge-fans mijmeren en kunnen Refaelov verrassende terugkeer zien maken'

‘Club Brugge-fans mijmeren en kunnen Refaelov verrassende terugkeer zien maken'
Dinsdag 15 november 2022 - 17:45   I   door Redactie

Eén van de iconen van het Belgische voetbal van het voorbije decennium is ongetwijfeld Lior Refaelov. Maar dat verhaal lijkt op zijn einde te lopen.

De Israëlische spelmaker is immers al 36 jaar en zal aan het einde van zijn huidige contract bij Anderlecht in juni 2023 zelfs al 37 zijn. Het is de intentie van Rafa zelf om bij paars-wit te blijven, maar het is helemaal niet zeker dat de Brusselaars daarin willen meegaan.

Zeker niet met de huidige veranderingen in de sportieve cel. En dus kijkt Refaelov uit of hij zijn carrière misschien elders verder moet zetten. "Zijn manager Dudu Dahan meldde al eens fijntjes dat Maccabi Haifa geïnteresseerd is, net als ploegen uit de MLS", schrijft Het Nieuwsblad nu.

Dat is de club vanwaar hij uit de jeugd doorgroeide naar de eerste ploeg en waar Club Brugge hem in 2011 wegplukte. Heel wat blauw-zwarte supporters zullen ongetwijfeld nostalgische gevoelens krijgen bij het nieuws dat hun gewezen publiekslieveling kan terugkeren naar zijn club van weleer.

Transfervrij

Het antwoord volgt wellicht nog voor de start van de wintermercato. Want als Refaelov niet tot een akkoord komt met Anderlecht over een verlenging van zijn contract zal er waarschijnlijk al sprake kunnen zijn van een vertrek tijdens de winter. Dát of een transfervrij vertrek aan het einde van het seizoen.

Poll: Denk je dat het verhaal van Refaelov in België afgelopen is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Maccabi Haifa

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024