Dít is volgens Degryse schuldige voor problemen bij Club: “Gaat er bij mij niet in!”

Dít is volgens Degryse schuldige voor problemen bij Club: “Gaat er bij mij niet in!”
Maandag 07 november 2022 - 11:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge verloor zondag met 2-0 op het veld van AA Gent. Na ‘de slag om Vlaanderen’ volgt blauw-zwart al op elf punten van leider KRC Genk.

Ook Marc Degryse zag bij Het Laatste Nieuws dat het niet goed liep bij de landskampioen: “Voor mij was het onbegrijpelijk waarom Club Brugge zo opvallend in spaarmodus voetbalde. Met een slenterende Hans Vanaken als exponent.”

“Dat Skov Olsen weer niet startte, gaat er bij mij moeilijk in. Bij mij is dat een 'no brainer', die jongen moet altijd aan de aftrap staan”, richt de analist zich tot de trainer van blauw-zwart. “Omdat hij altijd wat brengt!”

“Hoefkens zegt wel dat Club iedere wedstrijd wil winnen, maar dat mag geen holle kreet worden. Ik wil dat op het véld zien”, aldus Marc Degryse. “De voorbije wedstrijden vielen zijn keuzes me wat tegen.”

Verontrusting

Degryse is zelfs bezorgd over blauw-zwart: “De vele vermijdbare tegengoals, nu weer twee, verontrusten me. Dedryck Boyata maakte echt geen goeie beurt in Gent.”

Volgens Degryse zal Hoefkens dus wat moeten veranderen om voor een ommekeer te zorgen. Voor aanvang van de wereldbeker speelt Club nog tegen Patro Eisden en Antwerp, twee wedstrijden die best gewonnen worden.

Poll: Zit Club Brugge met een 'mentaal probleem'?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Patro Eisden  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024