‘Anderlecht heeft vervanger voor omstreden en mislukte transfer al te pakken’

‘Anderlecht heeft vervanger voor omstreden en mislukte transfer al te pakken’
Zaterdag 29 oktober 2022 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht speelde donderdag in eigen huis gelijk tegen het Roemeense FCSB. Paars-wit had heel wat spelers tussen de lijnen rondlopen die hun beste niveau niet haalden.

Toch stak er één speler in de negatieve zin bovenuit: Michael Murillo. De Panamees wist een assist af te leveren, maar dat was ook het enige (positieve) hoogtepunt uit zijn wedstrijd. Net voor affluiten pakte hij een tweede gele kaart.

Bij het Waalse La Dernière Heure vragen ze zich terecht af of Murillo zondag wel moet starten tegen Eupen. Volgens de krant heeft Anderlecht al een oplossing voor de Panamees klaarstaan: Ishaq Abdulrazak.

Ishaq kon zich dit seizoen nog niet bewijzen bij Anderlecht en werd door Mazzu niet meer opgesteld sinds zijn rode kaart tegen Cercle. “Hij kan toch nog altijd niet slechter zijn dan deze gedemotiveerde Murillo?”, klinkt het bij het Waalse nieuwsmedium.

Floptransfer

Murillo maakte in 2020 de overstap van de Amerikaanse MLS naar Anderlecht. De Panamees kwam al vaker in opspraak dan dat hij wist te overtuigen. 'Floptransfer' lijkt meer en meer als een gepaste omschrijving voor Murillo bij paars-wit.

Poll: Wie moet er zondag als rechtsback starten tegen Eupen?

TAGS  I  Anderlecht  I  FCSB

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023