'Martinez gaat in WK-selectie déze verrassende naam uit zijn hoge hoed toveren'

'Martinez gaat in WK-selectie déze verrassende naam uit zijn hoge hoed toveren'
Donderdag 27 oktober 2022 - 18:45   I   door Redactie

Midden november gaat de wereldbeker voetbal van start. Binnen een tiental dagen moet bondscoach Martinez zijn 26-koppige selectie bekendmaken.

Bij La Dernière Heure speculeren ze al volop over die selectie en komen ze tot een opvallende vaststelling. Volgens het Waalse nieuwsmedium zou Roberto Martinez namelijk een speler zonder caps willen oproepen. 

Het gaat om de 18-jarige Romeo Lavia. De op Neerpede opgeleide middenvelder speelt sinds dit seizoen voor Southampton, maar viel een tijdje uit door een blessure. Inutssen lijkt de jonge Belg weer topfit te zijn. 

Martinez liet als weten dat Lavia er de vorige interlandperiode was bijgeweest als hij niet geblesseerd geweest zou zijn: “Lavia is klaar om aan te sluiten bij de Duivels. Hij heeft een ongelooflijke toekomst voor zich!”

Southampton

Lavia viel vroeg in het seizoen uit met een hamstringblessure. De jonge Duivel mistte acht wedstrijden voor Southampton, maar heeft intussen zijn trainingen wel weer hervat. Of hij dit weekend al zal spelen hangt af van zijn fysio's, zo meldt trainer Ralph Hasenhüttl.

Poll: Als jij Martinez was, zou je Romeo Lavia dan meenemen naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Southampton

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024